Deltakelse på TINC – Tech Incubator Silicon Valley

TINC kick-off

Bsure er stolt av å fortelle at vi er blant de utvalgte selskapene som skal delta i Innovasjon Norges anerkjente akseleratorprogram, TINC, gjennom høsten 2023. 

TINC, som står for Tech Incubator Silicon Valley, er kjent for å hjelpe teknologiselskaper med å realisere sitt potensial for global vekst på en rask og bærekraftig måte. Dette programmet gir oss en unik mulighet til å forme fremtiden for Bsure. 

Målet med TINC-programmet er å validere produktet vårt og forretningsmodellen ved hjelp av eksperter samtidig som vi lærer hvordan vi kan oppnå kostnadseffektiv vekst. Gjennom ukentlige møter vil vi få verdifull veiledning fra noen av Silicon Valleys beste mentorer som har inngående kunnskap om både det nordiske og internasjonale markedet. 

I tillegg til den kunnskapen og veiledningen vi vil motta, vil vi også kunne bygge verdifulle relasjoner med andre oppstartsselskaper og nøkkelpersoner i bransjen takket være TINC-nettverket. Dette programmet gir oss en unik mulighet til å fordype oss i Silicon Valleys inspirerende miljø og kultur, noe som vil berike vår forståelse av deres tankesett. 

Vi ser virkelig frem til denne muligheten til å utvikle oss selv og Bsure ytterligere gjennom deltakelsen i TINC-programmet.  

Les mer av våre blogger

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få jevnlige oppdateringer fra oss i Bsure.

Takk! Du er nå påmeldt nyhetsbrevet vårt!