Om Oss

Bsure AS er et norsk oppstartsselskap startet i 2022. Vi har nesten 100 års samlet erfaring med å jobbe med nordiske kunder som bruker Microsoft 365-produkter.

Vårt “Hvorfor”

Når selskaper migrerer til skyen, blir IT mer integrert og en viktig del av bedrifter. Brukerne sitter med tilgangen til verdifull data, og mange bedrifter sliter med brukeradministrasjon, noe som fører til et vanlig problem: man er overlisensiert, i snitt 20%, og man har brukere som utgjør en sikkerhetstrussel.

Hvordan kan det ha seg at man blir overlisensiert?

Lisenser blir ofte tildelt deaktiverte eller inaktive brukere. Ressurskontoer (som mailbokser og møterom) får mer kostbare lisenser enn nødvendig. Noen bedrifter har også ubrukte lisenser på lager som de ikke er klar over, og noen brukere tildeles lisenser med overlappende funksjonaliteter. Mangelen på kontroll på dette området fører til det nevnte overforbruket på i snitt 20%.

Manglende brukerstyring fører også til manglende sikkerhet. Hvor mange brukere har tilgang til ditt IT miljø? Hvor mange admin-kontoer eller grupper har du? Hvor mange brukere eller admin-kontoer mangler tofaktorautentisering? Vi gir deg verktøyene for å svare på disse spørsmålene og mange flere for å sikre et mer sikkert miljø i din bedrift.

Innsikt rundt brukere og lisenser er i dag vanskelig for bedrifter, og dette er det Bsure ønsker å hjelpe til med å få kontroll på. Vi har løst det ved å lage en app som samler relevant bruker- og lisensinformasjon og presenterer resultatene på en intuitiv måte.

Bedrifter i dag er opptatt av personvern og er ofte motvillige til å eksportere brukerdata til tredjeparter. Derfor besluttet vi å lage en Azure Managed-applikasjon (Data Collector) som lagrer dataene den samler inn i en lagringskonto under kundens egen kontroll. Og den tilhørende Power Bi-appen og datasettet, som brukes for innsikt og analyse av innsamlede data, vil også eksistere i kundens eget miljø. Det betyr at ingen data forlater bedriften, og Bsure vil aldri ha tilgang til kundens data

Dette er bare begynnelsen!

Ansatte

Henrik Skalmerud

CEO & Finance | henrik@bsure.no

Mer enn 10 års erfaring innen finans og som kontroller. Interesse for å integrere finans i organisasjonens daglige rutiner.

hallard

Hallvard Eide

Cloud Architect | hallvard@bsure.no

30 års erfaring innen IT og salg, med hovedfokus på kundeverdi ved bruk av tilgjengelig teknologi.

hallard

Gunnar Weld

Cloud Architect | gunnar@bsure.no

Over 20 års teknisk erfaring fra IT-bransjen. God forretningsforståelse og makter å bringe finans og teknologi sammen på en forståelig måte.

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Last ned vår app i dag og få innsikt i dine egne data, analyser dem og ta kontroll. Ønsker du å avslutte ditt abonnement, kan dette gjøres uten noen avbestillingsgebyr.

Hvordan vil du komme i gang?

Start appen selv med hjelp av vår dokumentasjon.

Bestill en gratis uforpliktende avtale med Bsure.