Adresserer akkurat det vi ønsker å hjelpe kundene til å løse

Lasse

Bsure har laget et spesialtilpasset verktøy som adresserer akkurat de punktene vi har ønsket å få løst hos kunder, sier Lasse Feye Werner, Key Account Manager i ECIT. De jobber nå med å pakketere sine egne tjenester rundt Bsure.  

Med Bsure blir det langt enklere å håndtere lisenser hos kunder.  

  • Det sparer oss for mye tid når vi, med jevne mellomrom, går gjennom lisenser med kunder, sier Lasse. 

Hvor ofte gjør dere det? 

  • Det avhenger av behovet til kunden. Både hvor komplekse de er, men også hvordan fornyingsintervallet er. Når det er like før års-fornyelser er det ekstra viktig å revidere, slik at man ikke fornyer ubrukte lisenser for et nytt år, forklarer Lasse. 

Et eksempel på en kunde 

En av ECIT sine kunder er en kjede. De har en felles Microsoft Tenant, og under der ligger 190 selskaper. Hvert selskap skal ha egne fakturaer, så kost skal splittes.  

Hovedkontoret har naturlig nok ikke oversikt over hvem som starter og slutter i alle selskapene.  

  • Med Bsure kan vi enkelt trekke ut rapporter. Vi kan lage en rapport til hovedkontoret, samt rapporter per underkontor. Og så kan de selv drille seg ned i rapportene for å finne mer, forteller Lasse. 

Og slik kan de også enkelt splitte kostnadene rettferdig, men full innsikt i alle data. 

  • For selskaper som skal splitte kost på avdelinger eller på selskaper, så sparer de mye tid ved å bruke Bsure. Det er en veldig god funksjonalitet for dette i løsningen, sier Lasse. 

Denne bedriften får hjelp av ECIT til å forvalte lisenser og ha oversikt.  

  • Det er klart det er mye raskere og enklere å bruke Bsure til dette, enn å begynne å drille seg ned i Microsoft 365 for å finne ut de samme tingene, forklarer Lasse. 

Ved å rydde opp i lisenser, sparer kunden penger. I tillegg øker det IT-sikkerheten at kunden ved at det ikke er mange testbrukere, eller brukere som har sluttet, men som fremdeles har tilgang.  

  • Vi ser flere muligheter i Bsure til også å hjelpe kundene til bedre IT sikkerhet. At vi for eksempel kan ta ut lister over alle som ikke har multifaktorautentisering, sier Lasse.  

Har så vidt begynt 

ECIT bruker Bsure internt, på noen kunder, og planlegger også å bruke det i innsalg.  

  • Vi er helt sikre på at det vil bygge tillit og gi mer business, I tillegg gjør det oss til mer proaktive konsulenter, sier Lasse. 

Både ECIT og alle kundene som har testet Bsure har gitt gode tilbakemeldinger.  

  • Alle er fornøyde, og vi jobber nå med å tilpasse oss til å kunne bruke verktøyet mer og bedre. Vi jobber nå med å bygge våre tjeneste-leveranser rundt Bsure, forklarer Lasse. 

Les flere kundehistorier

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Last ned vår app i dag og få innsikt i dine egne data, analyser dem og ta kontroll. Ønsker du å avslutte ditt abonnement, kan dette gjøres uten noen avbestillingsgebyr.

Hvordan vil du komme i gang?

Start appen selv med hjelp av vår dokumentasjon.

Bestill en gratis uforpliktende avtale med Bsure.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få jevnlige oppdateringer fra oss i Bsure.

Takk! Du er nå påmeldt nyhetsbrevet vårt!