Vi blir bedre konsulenter og selger med med Bsure

Thomas

Det sier Thomas Vikstøl, avdelingsleder for strategi og innsikt i IT selskapet Move. Med Bsure selger de bedre og mer effektivt til nye kunder, og øker service-kvaliteten til kunder på driftsavtale.  

  • Bsure er et unikt produkt, som gir både oss og kunder mye verdi, sier Thomas.  

De bruker Bsure både internt, mot eksisterende kunder og i nysalg mot helt nye kunder.  

Bedre service til eksisterende kunder  

  • Vi har en stor driftsavdeling, hvor vi drifter alle IT- systemer og løsninger for store og mellomstore kunder. For disse håndterer vi som regel også lisenser, forklarer Thomas. 

Ved å installere Bsure på disse kundene, får de en helt annen innsikt og kan være proaktive.  

  • Vi kan være proaktive på lisenser. Finne kunder som betaler mer en de burde for lisenser, og gi dem beskjed om dette, sier Thomas.  

De får også god innsikt i ulike sikkerhetsaspekter i kundens Microsoft 365 løsning. 

  • Det gjør at vi kan være proaktive, komme med forslag, og dermed både gi bedre service og selge flere konsulenttimer til eksisterende kunder, forklarer Thomas. 

Selger mer, hurtigere – og med bedre service  

Det å kunne bruke Bsure i en salgsprosess ser de også som en stor fordel. Det gjør salgsprosessen mye mer effektiv for alle parter, og øker sjansen for at det blir et salg. 

  • I en tradisjonell salgsprosess er det ofte slik at man selger på både din og kundes følelse av at noe ikke er som det skal være. Og man undersøker for å få bekreftet denne følelsen, sier Thomas. 

Med Bsure er det konsulenttjenester relatert til Microsoft 365 de selger, og da kanskje spesielt det som går på sikkerhet, og brukere.  

De fleste sikkerhetshendelser skjer via en bruker. Har kunden full kontroll på at alle brukere i kontoen er reelle og aktive?

Med Bsure er det ingen følelser. Der får man fakta, som man kan klikke seg ned i for å finne årsaker.  

  • Da får man svarene og innsikten med en gang. Slik at vi som selger både blir bedre konsulenter og selgere, og kan bruke mindre tid på salgsprosess, forklarer Thomas og legger til. 
  • Så fos oss har “Cost of sales” gått ned, fordi enkelte deler av salgsprosessen har blitt effektivisert. 

For kunden gir denne innsikten i egne data en verdi i seg selv. Og sjansen for at det ender i et salg øker, da kunden kan se feilene “svart på hvitt” ikke bare “ha en følelse” av at det er noe som ikke helt som det skal være. Oppgavene kan dermed konkretiseres mer, og hurtigere. Noe som er en fordel for både konsulent og kunde.  

  • Vi ser at vi bygger tillit ved at vi tar med oss denne innsikten til møte. Og man finner alltid mye å ta tak i når man har denne innsikten, så man har mye å selge, forklarer Thomas. 

Les flere kundehistorier

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Last ned vår app i dag og få innsikt i dine egne data, analyser dem og ta kontroll. Ønsker du å avslutte ditt abonnement, kan dette gjøres uten noen avbestillingsgebyr.

Hvordan vil du komme i gang?

Start appen selv med hjelp av vår dokumentasjon.

Bestill en gratis uforpliktende avtale med Bsure.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få jevnlige oppdateringer fra oss i Bsure.

Takk! Du er nå påmeldt nyhetsbrevet vårt!