Betonmast styrker effektivitet og sikkerhet med innsikten fra Bsure

Ove Hval, IT-koordinator i Betonmast

Betonmast, kjent for sin ledende rolle i bygge- og anleggsindustrien, har alltid hatt fokus på teknologi og sikkerhet i sine prosesser. På Computerworld sin konferanse Publicworld fant de sin neste partner i Bsure. Ole Hval, IT-koordinator i Betonmast, deler hvordan Bsure har gitt dem verdifull innsikt og hvordan de har ytterligere styrket sin tilnærming til IT-styring og sikkerhet, og fått økt effektivitet. 

Innsikt i egne data bidro til opprydning og prosessforbedringer 

Implementeringen av Bsure har belyst flere områder knyttet til sikkerhet og compliance, spesielt håndtering av gjestebrukere og tilganger har initiert en proaktiv tilnærming til å adressere disse utfordringene. 

“Bsure har gjort oss oppmerksomme på elementer vi visste vi burde se på, og som nå er blitt helt åpenbare og umulige å ignorere på grunn av innsikten vi har fått i våre egne data”, sier Hval.  

Dette førte til en omfattende gjennomgang og revisjon av kontoer, som ikke bare styrket sikkerheten, men også fremmet en kultur for kontinuerlig forbedring av prosesser og varig endring. 

Brukervennlighet og sikkerhetsfokus 

Hval roser oppfølgingen han har fått fra Bsure, og understreker samtidig Bsures intuitive brukergrensesnitt og effektive brukeropplevelse, samtidig som det var veldig enkelt å installere. Brukervennligheten, kombinert med funksjonaliteten og fokuset på sikkerhet har gitt dem verdifull innsikt i sårbarheter de ikke var klar over. 

“Å forhindre dataangrep er en del av jobben vår, og Bsure har vist seg å være et fint verktøy for å finne potensielle sårbarheter og fjerne dem” forklarer Hval.  

I en tid der trusselen fra cyberangrep er mer fremtredende enn noensinne, gir Bsure sin applikasjon verdifull informasjon til å identifisere og eliminere potensielle sikkerhetsrisikoer. Et eksempel er der Hval så at han hadde applikasjoner som hadde fått flere rettigheter enn han var klar over, og som da kunne være en sårbarhet. Ved hjelp av Bsure kan han redigere rettighetene og lukke en slik potensiell sårbarhet 

Sammenfattende betraktninger 

Betonmasts erfaring med Bsure viser tydelige og praktiske forbedringer i deres arbeid. Ved å bruke Bsure har Betonmast ikke bare løst noen umiddelbare utfordringer, men har også begynt å jobbe på en smartere måte som vil holde seg over tid. 

Ole Hval deler sine tanker: “Med Bsure blir ting veldig tydelig, og vi kan få til endringer som varer. Vi ser allerede hvordan dette hjelper oss dag for dag.” 

Bsure har ved hjelp av sin applikasjon hjulpet Betonmast med å gjøre ting tydelig, slik at de på sin ende kan gjøre ting mer effektivt og sikrere.  

Les flere kundehistorier

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Last ned vår app i dag og få innsikt i dine egne data, analyser dem og ta kontroll. Ønsker du å avslutte ditt abonnement, kan dette gjøres uten noen avbestillingsgebyr.

Hvordan vil du komme i gang?

Start appen selv med hjelp av vår dokumentasjon.

Bestill en gratis uforpliktende avtale med Bsure.