Løvenskiold Handel har suksess med Bsure 

Jon Gunnar Jørgensen, IT-sjef hos Løvenskiold Handel

Oppdagelsen av Bsure

I en verden hvor effektivitet og kostnadskontroll blir stadig viktigere, søker bedrifter kontinuerlig etter løsninger som kan optimalisere deres interne prosesser. For Løvenskiold Handel, en anerkjent aktør i sitt felt og kanskje mest kjent for sine Maxbo-butikker, ble svaret funnet på et arrangement hos en leverandør. 

  • «Jeg fikk øynene opp for Bsure under en middag før jul, og på under 5 minutter var jeg overbevist om at dette var et verktøy jeg måtte ha», sier IT-sjef hos Løvenskiold Handel, Jon Gunnar Jørgensen. 

Han hadde sett på liknende verktøy tidligere uten å finne akkurat det han lette etter, men etter denne middagen ble Løvenskiold Handel raskt kunde av Bsure.  

  • «Muligheten for kostbesparelser fanget min oppmerksomhet, ettersom dette er et område hvor det er utfordrende å oppnå god kontroll», reflekterer han. 

Løsningen som svarer til behovene

Tidligere forsøk på å finne et verktøy som kunne gi en helhetlig oversikt over kostnader og prosesser, hadde ikke gitt optimale resultater for Løvenskiold. Bsure endret dette ved å tilby en applikasjon som ikke bare adresserte disse behovene, men også åpnet opp for nye muligheter innen organisasjonsstyring.  

  • «Applikasjonen kan være et essensielt verktøy som binder sammen HR, økonomi, og IT-avdelingen, og tilbyr funksjonalitet langt utover det å kontrollere lisenskostnader». 

Det var også lett å komme i gang med løsningen, og Jørgensen berømmer Bsure for hvor smidig installasjonsprosessen var, da de i løpet av et møte hadde fått tilgang til løsningen og kunne se sine egne data. 

Transparens som nøkkel til forbedring

Med Bsure blir alle aspekter av IT-styringen mer transparente.  

  • «Vi har alltid hatt fokus på prosessforbedring, men med Bsure blir alt veldig transparent og vi kan hele tiden se at det blir som vi har tenkt» 

Jørgensen sier at de kan bruke verktøyet til alt fra identity access management, IT-revisjoner og til oversikt over lisenspartnere og deres anvendelse. Han fremhever hvordan denne innsikten lar Løvenskiold kontinuerlig utfordre og forbedre sine arbeidsmetoder. 

Konkret innvirkning

Bsure gir Løvenskiold et klart bilde over brukernes lisenser, sikkerhetsoppsett, og tilgangsrettigheter. Denne “fasiten” er uvurderlig for å opprettholde oversikt over kostnader og sikkerhet i en stor organisasjon. 

Avsluttende tanker

Løvenskiolds historie med Bsure demonstrerer kraften riktig verktøy kan ha for å forbedre og effektivisere bedriftsprosesser, invitere til samarbeid på tvers av avdelinger og også bidra til kostbesparelser. Dette er det Bsure sin løsning har gjort for Løvenskiold Handel ved hjelp av innsikt eller transparens i data det er vanskelig å komme til selv. 

Les flere kundehistorier

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Prøv Bsure gratis i 7 dager

Last ned vår app i dag og få innsikt i dine egne data, analyser dem og ta kontroll. Ønsker du å avslutte ditt abonnement, kan dette gjøres uten noen avbestillingsgebyr.

Hvordan vil du komme i gang?

Start appen selv med hjelp av vår dokumentasjon.

Bestill en gratis uforpliktende avtale med Bsure.